Protectia datelor

Protectia datelor

Nota de informare privind prelucrarea datelor personale - organyc.com.ro

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Cumpărătorul, prin înregistrarea sa pe acest site și prin datele furnizate de el în acest sens, este de acord ca acestea să fie folosite pentru întocmirea facturii legale și a certificatului de garanție, după caz. Vânzătorul nu va folosi datele de înregistrare decât exclusiv pentru finalizarea în condițiile legale a actului de comerț on-line. Prin adăugarea în coș a unor produse și parcurgerea pașilor pentru finalizarea comenzii, Cumpărătorul își exprimă decizia de cumpărare și obligația de plată, funcție de modalitatea de plată aleasă. Finalizarea comenzii este confirmarea finală și este echivalentul semnăturii contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Următoarele elemente sunt proprietate exclusiva a Pronat și nu pot fi folosite decât cu acordul expres al acestora. Aceste elemente sunt: logo-urile, reprezentarile stilizate, simbolurile comerciale, imaginile statice, imaginile dinamice, textele si/sau continuturile multimedia. Dacă proprietarul acestor elemente oferă unui terțe persoane drept de folosire a tuturor sau unei părți din aceste elemente, aceasta va putea folosi strict pe perioada determinată și în scopul declarat informațiile de pe acest site. Proprietarul exclusiv al acestora – Pronat srl – își rezervă dreptul de a retrage oricând acest drept acordat, fără explicații detaliate, dacă consideră că felul în care sunt folosite elementele de proprietate intelectuală nu îi servesc interesele.

Folosirea fara acordul Pronat SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: info@pronat.ro

DESPRE PRODUSE

Pretul produselor: Pretul produselor este afisat in LEI cu TVA inclus. In cazul in care cumparatorul se logheaza cu cont de partener, preturile afisate vor fi exprimate in LEI fara TVA si cu reducerile specifice pentru grupul de parteneri.

Garantia produselor
Produsele de folosinta indelungata cumparate de pe organyc.com.ro beneficiaza de garantie legala de conformitate conform prevederilor legale in vigoare. Odata cu produsul veti primi un Certificat de Garantie tiparit pe care este inscrisa perioada de valabilitate a garantiei. Pastrati certificatul de garantie si factura pentru a beneficia de garantie, daca va fi nevoie. Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, va rugam sa trimiteti o informare la info@pronat.ro sau la telefon 0256 705 333

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Magazinul organyc.com.ro, marca a Pronat SRL, colecteaza si prelucreaza datele personale avand ca scop: informarea clientilor /cumparatorilor privind situatia contului lor, privind evolutia si starea comenzilor, puncte de fidelitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de monitorizare a vanzarilor. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, inclusiv pentru expedierea si livrarea comenzilor. organyc.com.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti ci doar companiilor de curierat si procesatorului de plati online.

organyc.com.ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Informari: organyc.com.ro poate folosi adresele clientilor pentru notificarea acestora prin newsletterul saptamanal privind ofertele curente, reduceri, puncte de fidelitate, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a organyc.com.ro, si va dati acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Pronat SRL in scopurile mentionate mai sus.

Drepturile utilizatorilor site-ului organyc.com.ro

  • Dreptul la informare – Utilizatorul are dreptul sa fie informat ca datele sale vor fi prelucrate
  • Dreptul de acces la date – Utilizatorul isi poate verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. In cazul in care utilizatorul nu are cont de client are dreptul de a obtine de la operator (la adresa de email: info@pronat.ro), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  • Dreptul de opozitie – Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.
  • Dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera de cuviinta acest lucru.
  • Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si conditii va putea fi transmisa prin email la adresa: info@pronat.ro

Prin citirea Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, specificate mai sus. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Pronat SRL, RO-307375 Sanandrei / Timisoara DN69, Km10+510m Industrial Park Sanandrei, Hala ”Artemis One, va puteti exercita, in mod gratuit drepturile de mai sus. Pentru orice fel de comunicari/solicitari/sesizari, va rugam sa trimiteti un e-mail la info@pronat.ro sau sa ne sunati la telefon 0256 705 333

S.C. PRONAT S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din România sub numarul 15828.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Furnizorul / vanzatorul poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dupa cum urmeaza: curierat, procesatori de plati/ servicii bancare, e-mail – marketing sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

DREPTUL DE RETRAGERE – RETUR PRODUSE

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care cumparatorul intră în posesia fizică a bunurilor.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va completa formularul de retur ce poate fi descarcat aici, si il va transmite vanzatorului pe adresa info@pronat.ro (Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu).

In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea bunului cu altul de aceeasi valoare, care va fi livrat la proxima comanda de bunuri/produse, caz in care nu este necesara returnarea produsului, sau poate solicita rambursarea valorii bunului.

In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

– pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/iTransfer/ Card bancar- prin virament bancar;
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute.

Costurile de returnare a Bunurilor vor fi suportate de Cumparator, iar bunurile vor fi ambalate astfel incat sa nu existe riscul deteriorarii si imprastierii accidentale la transport.

Cumparatorul poate solicita inlocuirea sau returnarea bunurilor ce nu corespund comenzii acestuia (alt gramaj, alt produs decat cel comandat), care au fost expediate gresit dintr-o eroare a Vanzatorului, caz in care costurile de transport vor fi suportate de Vanzator.

Nu se asigura dreptul de retragere pentru bunuri care au fost desigilate, al caror ambalaj a fost deteriorat de catre cumparator, respectiv alte bunuri care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Pentru cumpărătorii persoane juridice sunt valabile alte conditii privind dreptul de retragere – retur al produselor.

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.