Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții - organyc.com.ro

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Magazinul organyc.com.ro, marca a Pronat SRL, colecteaza si prelucreaza datele personale avand ca scop: informarea clientilor /cumparatorilor privind situatia contului lor, privind evolutia si starea comenzilor, puncte de fidelitate, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de monitorizare a vanzarilor. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, inclusiv pentru expedierea si livrarea comenzilor. organyc.com.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti ci doar companiilor de curierat si procesatorului de plati online.

organyc.com.ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Informari: organyc.com.ro poate folosi adresele clientilor pentru notificarea acestora prin newsletterul saptamanal privind ofertele curente, reduceri, puncte de fidelitate, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de autentificare / creare de cont si de comanda declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a organyc.com.ro, si va dati acordul ca aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Pronat SRL in scopurile mentionate mai sus.

Drepturile utilizatorilor site-ului organyc.com.ro

  • Dreptul la informare – Utilizatorul are dreptul sa fie informat ca datele sale vor fi prelucrate
  • Dreptul de acces la date – Utilizatorul isi poate verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. In cazul in care utilizatorul nu are cont de client are dreptul de a obtine de la operator (la adresa de email: info@pronat.ro), in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.
  • Dreptul de opozitie – Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.
  • Dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera de cuviinta acest lucru.
  • Orice sesizare ce face obiectul acestor termeni si conditii va putea fi transmisa prin email la adresa: info@pronat.ro

Prin citirea Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, specificate mai sus. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Pronat SRL, RO-307375 Sanandrei / Timisoara DN69, Km10+510m Industrial Park Sanandrei, Hala ”Artemis One, va puteti exercita, in mod gratuit drepturile de mai sus. Pentru orice fel de comunicari/solicitari/sesizari, va rugam sa trimiteti un e-mail la info@pronat.ro sau sa ne sunati la telefon 0256 705 333

S.C. PRONAT S.R.L. este înregistrată la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal din România sub numarul 15828.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Furnizorul / vanzatorul poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dupa cum urmeaza: curierat, procesatori de plati/ servicii bancare, e-mail – marketing sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.