Brandul Organyc

De ce Organyc?

Dovedit clinic că protejează pielea sensibilă

Motivele sunt simple. Când vă promitem că de la marca Organyc® ar trebui să vă așteptați la Respect® (Expect Respect®), dorim să fiți încrezătoare că onorăm această promisiune prin respectarea dumneavoastră, a pielii dumneavoastră sensibile și a Pământului pe care toți trăim. Utilizarea bumbacului organic este unul dintre modurile prin care ne îndeplinim această promisiune.

ECO DE LA INCEPUT PANA LA SFARSIT

Produse din Bumbac Certificat 100% Organic

Pe lângă produsele în sine, toate ambalajele exterioare Organyc® provin din materiale regenerabile sau reciclate. Învelișul nostru exterior și suportul pentru tampoane și căptușeli sunt fabricate din Mater-bi, care este creat din amidon de porumb.

Bumbacul organic este cultivat folosind metode și materiale cu scopul de a reduce impactul asupra mediului și de a păstra echilibrul natural între numeroasele componente ale ecosistemului. Eforturile din agricultura ecologică lucrează în armonie cu natura, producând plante sănătoase pentru oameni sănătoși. Certificarea ecologică este asigurarea publicului că produsele au fost cultivate și manipulate conform procedurilor stricte și sigure.

De când am trecut la Tampoanele Organyc, ciclul menstrual a devenit mult mai ușor de gestionat.

vegan-ok.jpg

Vegan OK

ECOCERT: este o organizație de certificare ecologică, fondată în Franța în 1991. ECOCERT înseamnă auditat întregul lanț de aprovizionare, de la materia primă până la produsul finit.
certificat-2-1.jpg

ICEA Certification

The Ethical and Environmental Certification Institute (ICEA). ICEA este unul dintre cele mai importante organisme de inspecție și certificare în domeniul dezvoltării durabile.
cotton-1.jpg

Cotton Incorporated

Amprenta Seal of Cotton pe ambalaj, mai mult decât un produs din bumbac, dar 100% bumbac organic certificat.

Organic Beauty Products

Mai multe de descoperit

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.